top of page
Heerlijk gezichtsmasker bij Salon Bjoetie Enschede

Reset & Repair

Microbioom balancing is een uniek behandelprogramma dat de huid gegarandeerd verbetert. Uitgangspunt van dit programma is een gebalanceerd microbioom, ofwel een gezonde huidflora, waarbij we de huid resetten en herstellen door producten met de juiste pH-waarde en pre- en probiotica.

 

Renewed Effects

Heeft de huid haar gezonde balans hervonden, dan pakken we met het gelijktijdig combineren van specifieke serums (serum layering), huidproblemen en huidwensen daadkrachtig en doelgericht aan. De werkstoffen uit de verschillende IK serums werken in volledige harmonie met elkaar samen en vullen elkaar op de meest optimale manier aan. Het effect dat deze combinatie van actieve ingrediënten op de huid heeft is indrukwekkend!

 

Maximum Effects

Voor het behouden van de perfecte huidconditie en blijvende huidverbetering maken we gebruik van fruitzuren en huidoliën. De krachtige fruitzuren en huidoliën zijn te mengen met alle IK Skin Perfection producten en zorgen voor direct én blijvend resultaat. Een goede 24 h creme biedt de huid extra comfort en met een hydraterende SPF bescherm je haar tegen schadelijke UV-straling en huidveroudering.

 

 

 

Huidproblemen & huidaandoeningen

Wij bieden intensieve probleemoplossende behandelingen, die helemaal zijn afgestemd op de behandeling van specifieke huidproblemen of huidaandoeningen. Heb je last van acne, rimpels, eczeem, rode huid (rosacea/couperose) of pigmentvlekken? Voor ieder huidprobleem heeft IK een passende behandeling om tot maximale huidverbetering te komen.

GELAATSBEHANDELINGEN

Voor het behalen van optimale resultaten werkt Salon BjOetiE volgens een uniek programma:

60 min | € 49,50

RESET & REPAIR

MICROBIOOM

Huidanalyse, reinigingmassage, reset huidanalyse, dieptereiniging met scrub, healthy reset massage, verzorgend masker,
24H crème, professioneel huidadvies

Alle bovenstaande behandelingen zijn inclusief het epileren/harsen van de wenkbrauwen.

Voor het harsen van bovenlip/kin en het verven van wenkbrauwen tijdens een behandeling wordt een speciale prijs van €3,50 per onderdeel in rekening gebracht!

"IK" SPECIALS

Breid uw behandeling uit met 1 van onderstaande specials en voorzie uw huid in no time van maximaal resultaat.

Organic Gommage

Intensieve dieptereiniging waarbij uw huid wordt gestimuleerd 

en verdund. De oplossing voor de rijpere huid, de vale slecht 

doorbloede huid, bij pigmentverstoring en acnelittekens. U ervaart een zijdezachte prachtig doorbloede huid.

 

Microbiotic Cellulose Mask 

Het cellulose sheet masker is gedrenkt in een plantaardig serumextract dat huid met roodheid en de huid die er dof, gestresst, vermoeid of onrustig. is, in slechts 15 minuten helpt te kalmeren, te herstellen en helpt te voorzien van nieuwe energie.

Destress Peel Off Mask

Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet uw huid er na dit unieke masker uitgerust en zichtbaar verfrist uit en voelt uw huid fluweelzacht aan.

Organic Modelling Mask

Uw huid wordt gevoed en gelift met dit bijzondere verwarmende masker. U ervaart direct resultaat: een gladde stevige en elastische huid.

€ 13,50

€ 16,00

€ 21,00

€ 26,25

bottom of page